KUDA OVO VODI!? – Sve više devojaka iz Beograda ima seksualne odnose sa migrantima

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U Srbiji postoji trenutno jedan veliki trend, a to je da se devojke, koje su pretežno iz Beograda udaju za migrante iz arapskih država i zemalja Afrike.

 

Zanimljivo je da se na svakoj ulici mogu videti mladi ljubavni parovi, devojke srpskog porekla koje su pronašle ljubav u migrantima iz ratnih područja. Analitičari i socijolozi upozoravaju na velike opasnosti zbog ovoga.

Psiholog Dragica Vučinić napominje da je jako opasno što devojke iz Srbije stupaju u seksualne odnose sa migrantima, jer oni dolaze iz sasvim drugog sveta koji ima drugačije običaje. Dragica takođe napominje da je čest slučaj da devojka stupi u seksualne odnose sa jednim migrantom, ali da potom taj migrant nasilnim putem natera devojku da ima seks i sa ostalima u društvu.

Advertisements

Za islamski svet je to prihvatljivo jer je kod njih žena na nivou kućnog roba, ali za devojke iz Srbije to može predstavljati problem.

Analitičar Darko Simatović poručuje za Dnevni Žurnal da ovo šalje i lošu psihološku poruku muškarcima iz  Beograda, jer sad imaju dodatnu konkurenciju na koju niko nije očekivao.

“Znate ima jako puno usamljenih muškaraca u Beogradu. Sve te silne devojke sada jure migrante, to jako loše utiče na naše momke koji su sada dodatno ubijeni u pojam. Jer neko ko je došao iz Sirije bolje prolazi od njega koji je domaći.  Iako sve to zvuči nebitno, zaista utiče na mnoge”, rekao je Simatović.

 

DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: