KUDA OVO IDEMO!?! – Dečak ubijen u Pančevu zbog duga od 1000 dinara

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sedamnaestogodišnji N. S. usmrtio godinu dana mlađeg Ivana Adamova kod Sportskog centra u Pančevu. Navodno je ubijeni mladić dugovao novac osumnjičenom.

 

N. S. (17) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je u zakazanoj tuči nožem ubio Ivana Adamova (16), a prema nezvaničnim saznanjima, motiv jezivog ubistva je dug od 1.000 dinara, koliko je, navodno, Adamov dugovao osumnjičenom.

 

Ubistvo koje je potreslo čitavo Pančevo dogodilo se u četvrtak oko 20 sati u naselju Misa, preko puta Sportskog centra „Mladost“ u Pančevu, gde su se mladići navodno dogovorili da se nađu i reše problem koji su imali. Inače, osumnjičeni N. S. živi na oko 50 metara od mesta gde je usmrtio Adamova.

 

– Oni su se telefonom dogovorili gde da se nađu kako bi rešili sukob koji traje oko mesec dana. Navodno je tada N. S. pozajmio novac Ivanu, pominje se da je dao pare na kamatu, ali mu Adamov nije vraćao dug. N. S. je došao sa jednim drugom, a Adamov sa njih nekoliko.

Advertisements

Njih dvojica su stala jedan naspram drugog, dok su svi drugi gledali. Ubrzo je N. S. izvadio nož i ubo Adamova u levu stranu ispod pazuha, direktno u srce. Ubodeni mladić je krenuo da pobegne, ali je nakon nekoliko metara pao i preminuo – rekao je izvor Kurira upućen u slučaj.

 

Svi mladići su se u tom trenutku razbežali, osim jednog Ivanovog prijatelja, koji je ostao pored njega. On je pozvao Hitnu pomoć, ali za njegovog druga je bilo kasno. Ovaj mladić je policiji prijavio šta se desilo, pa je u toku večeri N. S. uhapšen. Juče u toku dana on je saslušan, nakon čega mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Zaposleni u menjačnici koja se nalazi u blizini mesta gde se dogodio zločin Damir Stanimirović za Kurir je ispričao šta se događalo neposredno nakon zločina.

 

– Brzo su došli roditelji ubijenog mladića. Bili su u potpunom šoku. Kasnije se pojavio i dečakov deda, koji je plakao na sav glas. Od očaja je vikao na roditelje ubijenog momka, pominjao je i neki novac, ali nisam shvatio o čemu je reč. Čuo sam da su mladići bili u sukobu zbog nekih para, navodno je Adamov dugovao ovom drugom momku hiljadu dinara, ali sada to više nije ni važno – rekao je Stanimirović.

 

KURIR – FOTO: KOMB.

Advertisements

error: