KUDA OVO IDE!? Novak zbog povrede pomera i početak sezone, odlaže turnire…

Podeli vest sa drugima!
  • 27
    Shares

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zbog bolova u laktu prinuđen je da odustane od učešća na turniru u Dohi.

 

“Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250. Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati.

 

Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta. Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju”, istakao je Novak u pisanoj izjavi.

 

Podsetimo, Novak je u petak saopštio da zbog bolova koje je osetio u laktu neće moći da nastupi na egzibicionom turniru Mubadala. Tokom dana pojavile su se fotografije Novaka iz Dubaija, na kojima se vidi da ima veliki bandaž oko povređenog lakta.

 

KURIR