KUDA OVO IDE!? Novak zbog povrede pomera i početak sezone, odlaže turnire…

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zbog bolova u laktu prinuđen je da odustane od učešća na turniru u Dohi.

 

“Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250. Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati.

Advertisements

 

Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta. Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju”, istakao je Novak u pisanoj izjavi.

 

Podsetimo, Novak je u petak saopštio da zbog bolova koje je osetio u laktu neće moći da nastupi na egzibicionom turniru Mubadala. Tokom dana pojavile su se fotografije Novaka iz Dubaija, na kojima se vidi da ima veliki bandaž oko povređenog lakta.

 

KURIR

Advertisements

error: