KRSTIĆ ZA PINK: Narod Srbije obožava Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Marketinški stručnjak ističe da je opozicija “potpuno izgubljena u svemiru, da je pala s konja na magarca i da ne razume funkciju političkih stranaka u životu”. Podvlači da na sve moguće načine, pre svega spinovima, pokušava da prigrabi poneki politički poen, ali da ne shvata da je to pogrešan način da se pridobije poverenje građana.

 

Zloupotrebe se vrše svakodnevno i oni koji ih vrše svakodnevno iznalaze nove načine za iste. Društvene mreže su vremenom počele da se koriste za plasiranje lažnih informacija, govora mržnje i opanjkavanje političkih protivnika, kaže za Pink marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

– Internet je prostor koji mnogima daje krila. Političke organizacije su čitavu svoju aktivnost usredsredile na ovu vrstu delovanja, zanemarujući ono što je legitimni, normalni i poželjni vid političke borbe u svakoj demokratskoj zemlji – kaže Krstić.

 

Kaže da su neki ovo “dobro istestirali” šireći laži i izmišljene vesti kojima su uznemirili javnost.

Advertisements

Bilo je tužno gledati medije koji su uložili ogromne napore da daju nacionalistički i ratoborni prizvuk odlasku predsednika Srbije na Kosovo i Metohiju, a kada je poseta prošla, za napad su mogli da izvuku samo njegovu izjavu o Slobodanu Miloševiću, rekao je marketniški stručnjak. I u ovoj izjavi, zanemariji su njen poslednji deo.

 

Vučić nije otišao na Kosovo da “mrtvom vuku meri rep”, već da bi narod izvukao pouke iz loših efekata Miloševićeve politike. Naveo je i primere koji su lako proverljive činjenice. Njegov govor bio je otrežnjujući jer ga nije govorio na nekom finom i lagodnom mestu, već u Mitrovici, ljudima koji su po definiciji bili bliži Miloševiću. Njima je saopštio vest koju možda i neće dobro prihvatiti i otišao je u Mitrovicu, ne da im kaže ono što žele da čuju već samo istinu – kaže Krstić za emisiju “Pravac”.
Upravo je u tome veliki kvalitet te posete, smatra marketinški stručnjak. Ističe da Vučića po pitanju Kosova “tuku” i levica i desnica, što je nedokučiv paradoks.

 

On napominje da srpski narod obožava Vučića i da mu veruje.

 

PINK.RS

Advertisements

error: