KRSTIĆ: Sramota je što Vučić krvari zbog Srbije a narod ga psuje!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Vučić svaki dan ima veoma teške sastanke i situacija za Srbiju kao i za Vučića, koji se lavovski bori, nije ni malo laka. Sa druge strane imamo nenormalnu sitaciju gde za to vreme neki pokušavaju da ga destruiraju i da mu prilepe idiotske, uvredljive i besmislene etikete, rekao je za NOVO JUTRO televizije Pink, marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

 

Krstić je istakao da ljudi ne vole debate koje su ispunjene agresijom i mržnjom, već su, kako kaže, inteligetna bića koja vole inteligentne razgovore i debate.

– Mislim da opozicija greši što pokušava da satanizuje vlast i da na ovaj način promeni režim. Oni koriste izuzetno pogrešan način – rekao je Krstić.

 

Kako kaže, to više liči kao da žele sebi da naškode, a ne političkom protivniku.

– Predsednik Vučić radi krvav posao, on stavlja glavu tamo gde prethodnici nisu hteli da stave nogu, pokušavajući da vrati nešto što se vratiti može, a za to vreme dobija udarce ispod pojasa, ono što se u sportu ne radi. Politika bi trebala da bude gospodski sport – rekao je Krstić.

u se ipak, kako kaže, najviše urušava dostojanstvo građana Srbije koji sve to posmatraju i daju ocene.

 

– Onda kada izađe istraživanje i pokaže za koga bi građani glasali, tada oni ne razumeju da ih građani ocenjuju za sve što rade – rekao je Krstić.

Advertisements

Kako kaže, poenta je da političari, posebno oni u Skupštini ne bi trebali da spominju medije već bi, dodaje Krstić, trebalo da koriste medije da se obrate njihovim čitaocima, gledaocima i slušaocima.

– Ne da vode rat sa medijima, bez obzira da li im se sviđaju. Pametan političar koristi svaki medij, a ne vodi besmislenu politiku sa urednicima i novinarima. Javni diskurs je veoma srozan. Normalan čovek koji nije upleten u političke krivine uopšte to ne razume i ne čita. Posle se čude što im je mali tiraž – rekao je Krstić.

 

Komentarišući naslovne strane ispunjene mržnjom i uvredama, Krstić je rekao da su one upravo demanti tvrdnje da u Srbiji postoji manjak medijskih sloboda, jer, kako kaže, ako se ovo najnormalnije objavljuje i ako se najnormalnije optužuje i Vučić i i takozvani Vučićev režim za fašizam, to je zapravo demanti da u Srbiji ne postoje medijske slobode.

 

POGLEDAJTE VIDEO OVDE.

 

pink

printel

Advertisements

error: