KRSTAJIĆ I DALJE UBEĐEN: Budite ponosni na nas!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Brazila sa 2:0 i tako završila svoje učešće na Mundijalu kao treća u grupi E

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Brazila sa 2:0 i tako završila svoje učešće na Mundijalu kao treća u grupi E.

 

Selektor Mladen Krstajić i Dušan Tadić izašli su pred novinare posle meča:

Evo i šta su imali da kažu, najpre Krstajić

– Ja bih iskoristio priliku da čestitam Brazilu na pobedi, kao i svojim igračima na zalaganju, disciplini protiv Brazila. Imali smo mi svoje situacije, ali to je velika ekipe, velesila, a naši igrači su zaslužili jedno poštovanje i podršku.

 

Tadić je bio razočaran, ali istakao je da nacija treba da bude ponosna.

Advertisements

– Znali smo da ćemo dobiti svoje šanse, da budemo strpljivi iako nam ne ide rezultat. Mislim da smo iskoristili jednu šansu da bi bilo drugačije. Srbija treba da bude ponosna, Brazil je moćna ekipa i jedni su od favorita.

 

Krstajić smatra da smo namučili glavnog favorita za osvajanja, i da nismo mogli više.

 

– Tite je znao kao i cela Evropa i svet da imamo odličnu ekipu. Dobro smo stajali u prvom poluvremenu, nemam šta da zamerim svojim igračima, nije lako preuzimati igrače kakvi su u Brazilu. Zahvaljujem se celom timu na ovih mesec dana, posle teških sezona u timovima.

 

– Slažem se da smo protiv Švajcarske propustili našu šansu, mi smo dali sve od sebe, bili kao jedno tokom ovih meseci, napravili smo sjajnu atmosferu, nažalost nismo uspeli da dođemo do rezultata, ali mislim da moramo da budemo ponosni.

 

MEDIJI / SPORTCLUB

Advertisements

error: