KRLE: Sramota što smo potrošili 500.000 evra na nestalog novinara!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Hoće li račun biti isporučen onom ko je osmlislio događaj? Estradnom menadžeru, na primer, zapitao se Krstić….

 

Marketinški stručnjak, Nebojša Krstić, svakodnevno na Tviteru komentariše društveno-političku situaciju u Srbiji, pa se tako osvrnuo i na navodni nestanak novinara Stefana Cvetkovića.

 

Naime, ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio.

U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

 

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

Advertisements

 

Ipak, novinar je pronađen, a protiv njega je policijska uprava Pančevo podnela Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo lažno prijavljivanje, pisao je birn.

Tim povodom, Nebojša Krstić je na svom Tviter profilu objavio post koji je privukao dosta pažnje, a tiče se Cvetkovića.

 

– Što se tiče novinara koji je fingirao svoj nestanak, država je na potragu potrošila 500 000 evra. (Sad dolazi ono što vi, tviteraši, najviše volite) – U zemlji u kojoj se deca leče SMS-om?! Hoće li račun biti isporučen onom ko je osmlislio događaj? Estradnom menadžeru, npr, zapitao se Krstić.

On je aludirao na činjenicu da se tviteraši svaki put “hvataju sms-a”, kad država “protraći” resurse, pa se pita šta se dešava kada se situacija obrne.

 

Cvetković se tereti da je prijavio da je nad njim učinjeno krivično delo protivpravno lišavanje slobode, iako je znao da to delo nad njim nije izvršeno, navodi se u prijavi.

 

AUTOR TEKSTA: Espreso.rs / FOTO: FoNet

Advertisements

error: