KRALJICA SNS BOTOVA: Vučićevi jarboli će spasiti Beograđane od udara gromova!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ovaj projekat koštaće Srbiju 3 miliona evra, što ne znači puno sendvićarima iz SNS.

Na jarbolu visokom 120 metara, čija izgradnja će koštati 3 miliona evra, zavijoriće se zastava Srbije na proleće 2018. godine.

Ovaj potez novoizabranog predsednika Aleksandra Vučića izazvao je lavinu rekacija. Još uvek se nije slegla prašina oko fontane, a već se priča o novom megalomanskom projektu koji će nam opet isterati pare iz džepova.

Među reakcijama prednjače one “negativne”, mada ih ne možemo tako nazvati jer se ljudi s pravom pitaju zbog čega se opet troši toliki novac, a i sama svrha jarbola, većini nije baš najjasnija.

Advertisements

Ipak, ima i onih vernih obožavalaca Aleksandra Vučića, za koje je svaki njegov postupak, bio on dobar ili ne, potpuno opravdan, koristan, fantastičan itd..

Tako nas je jedan Tvit posebdno nasmejao. Naime, jedna devojka želeći da odbrani novu “fenomenalnu” predsednikovu ideju, napisala je u svom postu:

“Novi jarbol na ušću će biti svojevrsna zaštita od gromova jer će biti najveća građevina u tom delu grada.”

Ako ste bili u nedoumici, sada možete da odahnete, jer ćemo za tri miliona evra dobiti svojevrsnu zaštitu od udara gromova, koji pogađaju Srbiju 4 do 5 meseci godišnje.

A do tada, bar smo se slatko nasmejali fenomenalnoj ideji simpatizerke Vučićevog lika i dela.

(Espreso.rs)

Advertisements

error: