KOŠTUNICA TRAŽI POMOĆ POLICIJE: Pomozite mi, proganja me mesecima žena manijak!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

“Već godinu-dve proganja me žena s lažnim profilom koju nikad nisam ni video ni upoznao”, kaže Koštunica.

“Policija je obećala da će da prestane, ali to i dalje traje. Psihijatri kažu da je u pitanju osoba koja nije pri sebi”, kaže za Kurir nekadašnji predsednik SRJ i lider DSS Vojislav Koštunica povodom izvesne Ljiljane Koštunice, koja tvrdi da mu je partnerka i da će se njih dvoje uskoro venčati.

Nekadašnji premijer Srbije kaže da ta tema treba da se već jednom skine sa dnevnog reda.

Advertisements

– Pre godinu-dve na njenom Fejsbuku se pojavila ta priča. Na sve moguće načine sam pokušao to da zaustavim. Pošto se radi o nekoj vrsti kriminala preko Fejsbuka, razgovarao sam s policijom da je upozori da prestane s tim maltretiranjem. Ženu uopšte ni ne znam i, kao što vidite, nigde nema zajedničkih slika. Istina je da su me pratile sve moguće političke izmišljotine i sada kada sam se povukao, stalo mi je do mira. Tražiću intervenciju policije – priča Koštunica.

Zvao i psihijatre

On kaže da je proganjanje išlo do te mere da je ona došla na njegova vrata.

– Jedanput je pokušala da dođe kod mene, ali sam ja to izbegao rekavši da nisam u Beogradu. Žena nije u redu, razgovarao sam sa psihijatrima, rekli su to isto. Došla je nekako i do mog broja telefona… Onda sam zvao čoveka iz MUP i rekao da ne tražim nikakve privilegije, ali neka to prestane.

 

ALO NOVINE

Advertisements

error: