KONAČNO ISTINA! NOVINARI: Nameštanje fudbala, titule osvajaju političari a ne igrači!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Titule u fudbalskim nadmetanjima u Srbiji osvajaju moćni političari, a ne timovi na terenu, zaključak je gostiju emisije “Da se ne lažemo” Dejana Anđusa, voditelja TV Kcn i Zorana Pavića, urednika sportske rubrike dnevnog lista Danas koja će biti emitovana večeras u 21 sat na kurir.rs, fb stranici i YouTube kanalu Kurira.

 

– Vučić je uveren da se titula ne osvaja na terenu, da su to budale sa 22 noge i da, ako im ne pomogneš sa strane, nikad ništa neće osvojiti – tvrdi Anđus.

On dodaje da se sadašnji predsednik Srbije ponaša kao neformalni vlasnik Crvene zvezde i da ima ideju da se klub privatizuje, ali tako da se on i dalje pita za sve u tom klubu.

Urednik sportske rubrike lista Danas Zoran Pavić kaže da se u fudbalu u Srbiji dešavaju neke stvari koje se ne dešavaju ni u afričkim zemljama.

Advertisements

– Ni u afričkim zemljama ne postoji primer da u ponoć premijer okupi zaverenike, da bi se Zvezda finansijski spasila, četiri dana pre večitog derbija. On tada vrši klupski udar i postavlja prinudnu upravu
bez ikakvog statutarnog osnova – kaže Pavić.

Urednik Danasa ističe da je tačno da je Zvezda SNS klub i da je Vučićeva ljubimica, ali podseća da je i Partizanovu upravu postavila ova vlast.

Sve o tome zašto predsednik FK Crvena Zvezda napada predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu, čega se plaši Nebojša Čović, kako se nameštaju utakmice moći ćete da čujete večeras u 21 sat u “Da se ne lažemo”. Autor emisije je Ratko Femić.

Autor: Kurir.rs/ Kurir sport

Advertisements

error: