KONAČNO DOKAZI! Otac Zoran Marjanovića biće uhapšen zbog ubistva

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vladimir Marjanović, otac osumnjičenog Zorana Marjanović, kako saznaju mediji, u toku naredne nedelje biće priveden zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu snaje Jelene Marjanović. Policija je njegov DNK uporedila sa onim koji je nađen na telu ubijene pevačice i tako ga dovela u vezu sa zločinom. Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se otarasi tela.

 

– Zoran, iako jedini osumnjičeni, nije mogao sam da počini zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva. Vladimir je verovatno imao ulogu “čistača” u slučaju Marjanović. Sumnja se da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se setimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da uradi jedna osoba – objašnjava sagovornik lista “Alo”.

 

Ono što je svakako bacalo sumnju na Vladimira jeste i njegova konstanta prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao “bensedinom” svaki put kada bi kretao u policiju.

 

– Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran pre 17 meseci bio uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje inicija da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja.

Advertisements

 

Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Zoran je odveden u tužilaštvo i zadužen je u pritvoru – kaže izvor za medije.

Inače, Vladimirove izjave o Jeleni, menjale su se iz meseca u mesec. Od anđela i divne devojke u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, svekar je promenio ploču i rekao da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao.

– Hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica – rekao je Vladimir 15. septembra.

 

To se kosilo sa izjavom koju je Zoran dao pred njim u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva.

– Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome hteo da stanem na put. Ona je pre svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mestu – rekao je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili sapunicu.

 

INFORMER

Advertisements

error: