KOMUNJARE SE UDRUŽILE! – Dačić i Šešelj više nisu u svađi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mionica — Na lokalnim izborima u opštini Mionica 24. decembra na zajedničkoj listi nastupiće Srpska radikalna stranka, Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija.

 

Lideri tih stranaka, Ivica Dačić, Vojislav Šešelj i Dragan Marković Palma održali su tim povodom u Mionici predizborni skup ove koalicije.

 

“Možda se ponekad nismo slagali, ali jedno je sigurno – nikada nismo bili izdajnici”, rekao je Dačić.

Dačić je rekao da su ti izbori i važni iz ugla potrebe jačanja “patriotskog bloka”, jer, kako je primetio, sve je više onih koji bi da destabilizuju Srbiju i region, sa čime je saglasan bio i Vojislav Šešelj koji je dodao da bi “bila dobra i neka šira petriotska koalicija na republičkim izborima”.

Advertisements

 

Podsećamo, na republičkom nivou radikali su u opoziciji, a socijalisti i Jedinstvena partija Dragana Markovića Palme su na vlasti.

 

“Naša politika je principijelna. Jesmo za EU, ali ne po cenu naših državnih interesa i teritorijalnog integriteta. Ako neko misli da se unutrašnji dijalog vodi u Srbiji kako bi se priznalo nezavisno Kosovo, onda se grdno vara. Kosovo nikada neće postati član UN dok je naših prijateljskih odnosa sa Rusijim i Kinom”, rekao je Dačić .

“Ja sam protiv Haškog tribunala, protiv nezavisnog Kosova i da dva muškarca ulaze u brak”, rekao je Marković.

 

IZVOR: B92

Advertisements

error: