KOMEDIJA PROGRAM! Premijerka Brnabić upoznala Vučića sa svojom devojkom

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednica Vlade se na koktelu povodom otvaranja Muzeja savremene umetnosti pojavila sa Milicom Đurđić, s kojom je u vezi osam godina, a zaljubljeni par je blistao od sreće.

Premijerka Ana Brnabić se ovih dana prvi put zvanično pojavila u javnosti sa svojom partnerkom Milicom Đurđić, i to na otvaranju Muzeja savremene umetnosti (MSU)!

 

Nakon što je Kurir nedavno otkrio da je premijerka već osam godina u vezi sa Đurđićevom, koja je doktorka u Kliničkom centru Srbije, zaljubljeni par je odlučio da više uopšte ne skriva svoju ljubav od očiju javnosti. Brnabićka je zato na svečanosti u MSU svima ponosno predstavljala svoju devojku.

 

Upoznali je ministri

– One su tokom svečanosti skoro sve vreme bile zajedno, a na Aninom licu se prosto videlo zadovoljstvo… Premijerka je svoju devojku Milicu predstavila mnogima iz javnog života, a njih dve su se posebno ispričale s bivšim ministrom kulture Ivanom Tasovcem. Premijerkina partnerka je imala priliku da porazgovara i sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, šeficom parlamenta Majom Gojković, ministrom Aleksandrom Antićem – kaže sagovornik Kurira koji je bio na licu mesta u MSU.

Advertisements

Inače, Brnabićka i Đurđićka svojevremeno su se upoznale u jednom gej klubu u centru prestonice, kada su razmenile kontakte i počele sve češće da se viđaju. Ubrzo su otpočele vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Njihova veza nije bila tajna za rođake i prijatelje, ali otkad je Ana postala predsednica Vlade, proredile su pojavljivanje u javnosti. Međutim, to se nedavno promenilo, pa odsad na sve društvene događaje odlaze zajedno. Tako je premijerka nedavno u Istanbul, na Evrobasket 2017, gde je otišla da bodri naše košarkaše, povela i Milicu, a sve to o trošku građana Srbije.

 

Spremaju selidbu

Inače, podsetimo, kako je pisao Kurir, one bi uskoro trebalo da se presele i u državnu vilu na Dedinju od oko 1.000 kvadrata, a takav luksuz će građane Srbije koštati oko 15.000 evra mesečno, jer je reč o ogromnoj nekretnini, pa samim tim i ogromnim računima za komunalije i održavanje. Premijerka je, međutim, tvrdila da to nije njena želja, već da je to potrebno zbog bezbednosti.

Ekipa Kurira

Advertisements

error: