KOMANDANT JSO LEGIJA: Mafija je Đinđića dovela na vlast, mafija ga je i uklonila!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Oni koji su poznavali Legiju opisuju ga kao čoveka nestabilnog ponašanja, surovog, okrutnog, natprosečno inteligentnog i sposobnog, ubedljivog..

 

Milorad Ulemek Legija, jedna od kontraverznijih ličnosti u Srbiji, ali i šire, osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića, imao je iza sebe burnu prošlost.
Istetovirani legionar u istoriju srpskog, ali i evropskog i svetskog pravosuđa ulazi kao rekorder sa presuđenih 160 godina robije! Dobio je kazne od po 40 godina za atentat na premijera Zorana Đinđića, zločine zemunskog klana, trostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali, ali i za smrt Ivana Stambolića i pokušaj likvidacije Vuka Draškovića u Budvi.
Legija je rođen je 15. marta 1968. u Beogradu kao Milorad Ulemek.
Đinđića je na vlast doveo Dušan Spasojević Šiptar, tako sto je omogućio kontakt Đinđiću sa generalom Boškom Buhom i Legijom, zauzvrat Đinđić je ukinuo poternicu Dušanu Spasojeviću za pokušaj ubistva Vuka Draškovića .
Dosamnlije na čelu sa Đinđićem su htele da naprave monopol u državi da pokupuju sve kao npr. cementaru za 3 marke, asfaltiranje Čumetu, Fidelinku – Čedi. Šećeranu Miroslavu Kostiću za 3 evra itd.

Advertisements

 

Tu im je smetao patriotski blok. Dušan nije hteo da učestvuje u tome i tu nastaje razdor i na kraju ubistvo pokojnog premijera.

 

INFORMER

Advertisements

error: