KOLUMNA VUČIĆEVIĆA: Dosta opozicijo ne kukajte na Vučića narod ga voli!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kultura kukanja. Stalna potreba da sami sebe unizimo i ponizimo. Mazohističko uživanje u projektovanju predstave po kojoj smo mi Srbi najgori i uvek krivi za sve, a naša Srbija je užasna zemlja u kojoj živi samo onaj koji mora, onaj koji nije uspeo na vreme da pobegne.

 

Bolesna potreba da sami sebe unapred optužimo i osudimo, uz podrazumevajuće razumevanje za svako zlo onih drugih usmereno ka nama i našoj deci, jerbo smo i za to zlo mi sami krivi, mi smo ga izazvali i zaslužili, jelte.

Oni mrze narod, jer je narod “zatucan i glup”, pa u ogromnoj većini i dalje glasa za Vučića. Oni mrze narod, jer odbija da se, poput njih, odrekne sam sebe, svoje istorije, tradicije i porekla, svog Kosova.

Tako otprilike izgleda “mesidž boks”, skup osnovnih ideja drugosrbijanske samozvane elite. To je osnova patološke, hejterske politike koju najtačnije opisuje “pišanje po grobovima” i “vešanje po banderama”. Povlađivanje toj u osnovu beogradsko-kevićkoj školi mišljenja dovelo nas je do potpunog besmisla opozicione politike danas u Srbiji.

 

Ta se politika, kako smo već na ovom mestu prethodnih nedelja i meseci više puta apsolvirali, izrodila u ogoljenu mržnju. Mržnju ne samo prema Vučiću, njegovoj stranci i njegovim saradnicima, nego mržnju prema narodu! Oni mrze narod, jer je narod “zatucan i glup”, pa u ogromnoj većini i dalje glasa za Vučića.

Advertisements

Oni mrze narod, jer taj narod neće da Srbiju vrati u doba dosističkog provizorijuma za čijeg vakta su oni – pripadnici žute političke i medijske ološ-elite – ozakonili najcrnji lopovluk i otimačinu. Oni mrze narod, jer narod odbija da se, poput njih, odrekne sam sebe, svoje istorije, tradicije i porekla, svog Kosova.

I zato su jako opasni. Jer, nemaju više nikakvog obzira. Ni ličnog, ni nacionalnog, ni moralnog. Zarad vlasti spremni su na sve, pa i na pakt s najcrnjim đavolima. Ko sumnja neka se samo zamisli nad činjenicom da danas na srpskom Kosovu isti stav o “mešanju Beograda” u pokrajinske izbore dele Saša Janković, Dragan Šutanovac, Vuk Jeremić i Ramuš Haradinaj! Ili neka se taj sumnjivac samo priseti sa kojom lakoćom je pomenuti Janković proletos priznao “genocid” u Srebrenici i spremno optužio Srbe za “najstrašniji zločin u 20. veku”!?! Ili neka pokuša da sam sebe ubedi kako će NATO Vuk Pozderac Jeremić staviti bilo koji srpski državni ili nacionalni interes iznad ličnog, debelguzog interesa svog i svoje supruge?!

Zbog svega toga nastupajući lokalni izbori biće zapravo presudni za kolektivnu sudbinu Srba i Srbije. Od rezultata tih izbora, pre svega u Beogradu, zavisi sve. Ako se ispostavi da većina veruje Đilasu, Šapiću i Šutanovcu, ako mržnja, pljačka i laž dobiju više glasova od rada, štednje i istine, onda smo džaba krečili.

IZVOR: INFORMER,RS

Advertisements

error: