KOJO UDARIO NA POLITIČARE: Pogubljene duše, mislite da ste besmrtni ali ste NIŠTA!

Podeli vest sa drugima!
  • 2.4K
    Shares

Glumac Nikola Kojo je tokom gostovanja u emisiji “150 minuta” na TV “Prva”, pričao položaju glumaca, velikom uticaju društvenih mreža i na veoma slikovit način opisao stanje u našem društvu.

 

– Od ovce može da postane vuk. Kad ovci ukinu pašnjake onda ona prelazi u vuka, tamo gde će je neko nahraniti. Ali, mislim da treba dostojanstveno izdržati, proći će i ta faza da je čovek čoveku vuk. Faza kada su se vukovi namnožili. Misle da će gomilanjem tih nevažnih materijalnih stvari kupiti sebi besmrtnost, umesto da se bave ljubavlju i pozitivnom energijom. Možda vukovi, na kraju, mogu da pređu u pse, svoje bliske srodnike… Možda je to pravac u kojem će se društvo kretati – rekao je Kojo.

 

– Nekako smo, ne samo glumci, nego kao društvo degradirani. Kao društvo koje se oslanja na energiju života, a ne pljuvanja. došlo je do vladavine obrnutih vrednosti. Vrlo često čujem komentare-šta to glumac ima da raspravlja. Zašto samo političari imaju pravo da se razumeju u sve? Zašto je drugima zabranjeno da komentarišu? Društvene mreže su naterale mlade ljude da čitaju samo naslove i podnaslove i onda se često oslanjaju na polupismene komentare nekih “pogubljenih duša” (kako ih je nazvao Dragan Velikić) koji komentarišu po internetu, i oni u stvari kreiraju javno mnjenje ne samo o glumcima, nego i o svim umnim ljudima koji ispravno žive svoj život – objasnio je poznati glumac.

 

PRVA