KOJO: Nama vođa ne treba, nahodalo se ovo naše jadno stado za raznim čobanima!

Podeli vest sa drugima!
  • 2.7K
    Shares

Advertisements

„Neću vam oduzeti mnogo vremena, vama je vreme već oduzeto“, rekao je glumac Nikola Kojo na početku svog govora na predizbornom skupu Saše Jankovića u Nišu.

– Došao sam na ovaj skup da vas zamolim da zamislite da je sve ovo samo ružan san i da se sve ovo ne događa. Zamislite da opet živimo u zemlji gde se ceni pamet, znanje, poštenje, vaspitanje. Zamislite da su ljudi nasmejani na ulicama… Zamislite da pošteno radite normalno živite i svakog meseca višak odvajate za letovanje. Zamislite još hiljadu sitnica koje čine normalan život i zatim pomazite svoje magareće uši- poručio je Kojo.

Advertisements

Glumac se pita zar je moguće da smo dozvolili da nam se život pretvori u ovakav pakao. – Imamo li mi hiljadu života ili samo ovaj jedan jedini. Vi ste jedan od 10 miliona spermatozoida koji je našao put do jajne ćelije, vaše rođenje je nagrada- naglasio je Kojo.
On je istakao da Janković u svojim rukama drži Ustav koji je istovremeno i mač i štit.

– Nama vođa ne treba, nahodalo se ovo naše jadno stado za raznim čobanima. Nama treba neko ko će da vrati principe časti i ljudskosti i neko ko će da skloni politikanstvo iz naših života- rekao je Kojo.

 

BETA

Advertisements