KOJO: Nama vođa ne treba, nahodalo se ovo naše jadno stado za raznim čobanima!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

„Neću vam oduzeti mnogo vremena, vama je vreme već oduzeto“, rekao je glumac Nikola Kojo na početku svog govora na predizbornom skupu Saše Jankovića u Nišu.

– Došao sam na ovaj skup da vas zamolim da zamislite da je sve ovo samo ružan san i da se sve ovo ne događa. Zamislite da opet živimo u zemlji gde se ceni pamet, znanje, poštenje, vaspitanje. Zamislite da su ljudi nasmejani na ulicama… Zamislite da pošteno radite normalno živite i svakog meseca višak odvajate za letovanje. Zamislite još hiljadu sitnica koje čine normalan život i zatim pomazite svoje magareće uši- poručio je Kojo.

Advertisements

Glumac se pita zar je moguće da smo dozvolili da nam se život pretvori u ovakav pakao. – Imamo li mi hiljadu života ili samo ovaj jedan jedini. Vi ste jedan od 10 miliona spermatozoida koji je našao put do jajne ćelije, vaše rođenje je nagrada- naglasio je Kojo.
On je istakao da Janković u svojim rukama drži Ustav koji je istovremeno i mač i štit.

– Nama vođa ne treba, nahodalo se ovo naše jadno stado za raznim čobanima. Nama treba neko ko će da vrati principe časti i ljudskosti i neko ko će da skloni politikanstvo iz naših života- rekao je Kojo.

 

BETA

Advertisements

error: