KOJO: Ko sad ne iznese i nepokretnu babu na glasanje, nek mu deca voze trotinet sa oslikanim Irinejom Neoporezivim

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mislim da će Aleksandar Vučić da bude kandidat SNS na predsedničkim izborima, jer ima veću podršku od Tomislava Nikolića. Ako se to desi, biće teško u drugom krugu, ali mislim da Saša Janković može da ga pobedi, jer niko nije verovao da će Boris Tadić da pobedi 2004. godine, smatra predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac.

Šutanovac kaže da DS nije kalkulisao u dogovoru sa drugim strankama opozicije i da su se zalagali da opozicija ima jednog kandidata na predsedničkim izborima. Smatra da je Saša Janković “čovek koji dobro radi” i sve vreme je s građanima i zato misli da će biti odličan predsednik.

Advertisements

Glumac Nikola Kojo objasnio je na društvenoj mreži Tviter koliko je važno da na predsedničkim izborima svi građani izađu da glasaju.

On se nadovezao na intervju zaštitnika građana Saše Jankovića i na jedan šaljiv način objasnio ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo ali i koja nas čeka ukoliko ne budemo izašli na izbore.

– Ko sad ne iznese i nepokretnu babu na glasanje, neka mu deca voze trotinet oslikan likom Svetog Irineja neoporezovanog- napisao je Kojo.

 

OPOZICIONAR / N1

Advertisements

error: