KOJA GLUMA! Vučić posetio u bolnici povređenu novinarku televizije PINK

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras u Urgentnom centru brutalno prebijene novinarke Pinka Gordanu Uzelac i Maru Dragović.

 

Vučić je želeo lično da se uveri u kakvom su stanju pretučene novinarke i da im pruži podršku uz obećenje da će počinioci ovog gnusnog napada biti najstrože kažnjeni.

Direktor Urgentnog centra obavestio je šefa države da su obe novinarke zadržane u bolnici, Uzelčeva sa teškim telesnim povredama i potresom mozga, a Dragovićeva sa lakšim telesnim povredama.

Advertisements

Podsetimo, danas su ispred zgrade Pinka protestovale pristalice Dveri, predvođene liderom pokreta Boškom Obradovićem i predsednikom Opštine Čajetina Milanom Stamatovićem. Tom prilikom “dveraši” su primeni brutalnu silu, i to protiv dve žene, novinarke – Gordane Uzelac i Mare Dragović.

Pristalice Dveri su Uzelčevu udarili u glavu, posle čega je ona pala na beton i ozbiljno se povredila, pa je morala da interveniše i lekarska ekipa. Nedugo zatim oni su s leđa napali Dragovećevu i udarili je u potiljak. Obezbeđenje Pinka je moralo da reaguje i unese novinarku u zgradu.

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: