KOGA TI LAŽEŠ? Vučiću plata 1,000 evra a troši mesečno i po 10,000!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vučić na konto mesečnih primanja prima oko 1,000 evra, a kako je Dnevni Žurnal istraživao troškovi neretko prevazilaze i milion dinara.

 

Iako predsednik često glumi skromnog čoveka koji ne spava i ne jede, realna situacija ukazuje na nešto drugo. Mesečna plata predsednika je uglavnom oko 100,000 dinara.

 

+ Mesečni troškovi školovanja sina Danila i ćerke jedno vreme su bili i preko 2000 evra mesečno. U pitanju su privatne gimnazije. Za sada nije poznato da li je Danilo nastavio školovanje dalje ili je negde zaposlen.

+ Troškovi na konto hrane, pića, privatnih putovanja sebe i porodice iznosi na mesečnom nivou ponekad i preko 3000 evra iako troškovi variraju. Vučić je više puta istakao kako sve te troškove sam plaća a ne država.

 

+ Vučić pomaže svojoj familiji ocu i majci a navodno pomaže i bratu Andreju oko otplate kredita za stan. I ovi troškovi su po slobodnoj proceni oko 2000 evra.

Advertisements

4.000 evra samo za sako! Aleksandrovoj bahatosti nema kraja…

Već nekoliko nedelja pišemo i o cenama njegovih jakni, cipela i sakoa koji koštaju po komadu i do 8,000 dolara, a ni kravate nisu nimalo jeftine. Kupuje ih iz Velike Britanije i Hrvatske, 200 evra po komadu.

Odakle pare?

 

Izvor: Dnevnizurnal.com

Advertisements

error: