KO OVO PLAĆA? Potrošeno POLA MILIONA EVRA na SNS autobuse!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Velika polemika se digla u srpskoj javnosti nakon što je preko 1200 autobusa iz raznih delova Srbije dopreljemo u Beograd kako bi se napravio doček za predsednika Rusije.

 

Samo dočekivanje, zastavice i skupljanaj viđena su još u komunitičkim azijskim državama a pogotovo u Koreji gde takođe svi  zaposlenici u fabrikama moraju da dolaze da kliču i viču svom vođi. Nešto slično smo viđali i za vreme Tita i Jugoslavije kada bi došao sa nekim svetskim liderom u oblizak Beograda.

 

Čini se da se komunistička propaganda i dalje ne smiruje.

Prema proceni N1 Televizije i njihovih sagovornika, potrošeno je najmanje 500,000 evra na dopremanje autobusa do Beograda  nazad. Pitanje je i zašto su ti ljudi putovali stotine kilometara da bi videli Putina na 2 minuta. Neki od njih nisu ni mogli da ga vide jer su zalutali u Beogradu.

Advertisements

 

Za sada je poznat spisak od čak 5 autoprevoznika koji je ustupio autobuse za potrebe SNS mitinga. Ujedno mnogi zaposleni u državnim firmama su po svom priznanju došli jer im je tako iz vrha naređeno.

 

Ne smemo da zaboravimo na hiljade sendviča, flašica sa vodom kao ni sa dnevnicama koje su mnogi SNS simpatizeri trišili u  McDonalds restoranima po beogradu, o čemu smo i ranije pričali.

Pravo pitanje je odakle bre? Odakle toliko novca na ovaj cirkus i ko to finansira? Da li je to novac iz budžeta ili je u pitanju tajna donacija nekog tajkuna ili nekolicine biznismena!?

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: