NE PRAVIMO SE LUDI! Oliver nam je UNAPRED OTKRIO SVOG UBICU

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ubistvo Olivera Ivanovića samo je poslednji čin već uveliko pogrešne politike na Kosovu, koju je aktuelni predsednik Vučić dodatno zakomplikovao.

 

Sever Kosova je odavno smatran za leglo balkanskog kriminala gde zajedno posluju i Albanci i Srbi. Nema tu nacionalnosti i religijski pripadnosti, samo podela interesa i profita.

 

Iako svi znamo da je Oliver mesecima unazad upozoravao na krizu na Severu Kosova i na to da mu opasnost NE DOLAZI OD STRANE ALBANACA VEĆ EKSTREMNIH SRBA, svi se danas isčuđavaju. ZAŠTO!?

Šta je ovde šokantno i neverovatno? Sve se znalo unapred da će do ovoga doći, a niko iz bezbednosnih strukturi nije uradio ništa da ga spasi. Možda zato što je mnogima u Srbiji i smetao. Smetao je ovima što ga danas navodno žale. Isti onaj Informer, Pink, Srspki Telegraf, isti onaj Vučić, Vulin, Marko Đurić su ga satanizovali par meseci unazad, i govorili kako je opsednut sobom i kako paranoiše da će ga neko ubiti.

Advertisements

Predsednik Vučić je na Kosovu molio Srbe da glasaju za Srpsku listu a ne Ivanovića jer on uništava dijalog sa Albancima. A danas taj isti Vučić govori: Hvala ti Olivere za sve! Licemerno zar ne!?

Da li je slučajno to što režimski mediji i dežurni pajaci poput Šešelja i Nebojše Krstića i Drecuna unapred peru ruke svojih šefova i krivicu prebacuju na strane službe i Ameriku. Naravno. U Srbiji je uvek tako bilo. Kad god se nešto ovako desi samo optuži tamo nekog daleko. Isto je bilo i sa Đinđićem.

 

Oliver je u svom poslednjem intervjuu rekao da su mu srpski mafijaši (podržani i od Beograda) uradili već sve, te jedino da nisu još pucali u njega. Nažalost, izgleda su i tu poslednju stavku učinili.

A ti narode, ne dozvoli da oni koji su ga u smrt i gurnui, sutra stoje na njegovoj sahrani. Jer ne zaslužuju  to!

 

Izvor: Dnevni Žurnal – David Majer

Advertisements

error: