KIKI LESENDRIĆ O STARLETAMA: Svaka roba ima svog kupca! Nažalost, u takvom vremenu živimo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zoran Kiki Lesendrić otkriva da ne voli kako društvo u kojem živi danas izgleda, iznosi svoje mišljenje o starletama koje su se upustile u muzičke vode, ko je za njega prava zvezda, kao i da li bi učestvovao u nekom rijaliti programu.

“Svako se bori da nađe neki vazduh. Obično ljudi ne vole starlete i na neki način ih omalovažavaju. Ja mislim da sve što privuče nečiju pažnju i ima nekog kupca za tu robu, to je OK. Tako živimo, u takvom vremenu, kada je sve postalo roba i sve se prodaje i kupuje”, priča Kiki.

Advertisements

“Ja to ne volim. Ne volim generalno svet u kojem živim. Više volim onaj svet koji se bazirao na tome da moraš da se pokažeš velikim trudom i zalaganjem u školi, na fakultetu, nekim talentom koji si sam brusio ili ti je okolina brusila, da pokažeš taj kvalitet i da taj kvalitet pobedi.

To su vrednosti. Goran Bregović je tolika svetska zvezda nakon ovoliko godina upravo zbog toga što nije palo ništa s neba. Čini mi se da kako lako dođe, tako još lakše ode. Nije dovoljno samo da se slikaš”, priča Kiki.

KURIR

Advertisements

error: