KIJA SA SAJMA: Ja nisam starleta nego srpska književnica

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Naši novinari već drugi dan nalaze se na ovogodišnjem Sajmu knjiga a ponuda je zaista više nego velika. Od poznatijih “pisaca” tjs ličnosti mogu se videti Bora Čorba, Šešelj, Igor Marović ali i učesnica Zadruge Kija.

 

Naravno u ovom tekstu nećemo spominjati prave pisce jer to ne bi bilo fer prema njima. Tekst se tiče drugi “pisaca”.

Kako naši novinari sa lica mesta prenose, knjige se dosta gledaju ali slabo kupuju, sem ukoliko pisac nije javna ličnost. Famozne pljeskavice i brza hrana zaista i idu kao na pokretnoj traci a i sami prodavci tvrde da od svih štandova sa knjigama najviše zarade upravo oni koji prodaju hranu i vodu.

Na jednom od štandova nalazila se i bivša pobednica rijaliti programa “Zadruga” koji se emituje na televiziji Pink. A naši novinari su jedva i prišli s obzirom da se oko nje satima nalazi veliki čopor dece koji čeka fotografiju ili autogram.

Advertisements

 

Evo šta nam je rekla:

“Prezadovoljna sam stvarno posetom. Ogroman broj ljudi je tu da mi pruži podršku. Iznenadila sam se koliko veliku podršku imam i od najmlađih. Kao što vidite mnogo dece me voli. To mi je najdraže. Nazivali su me svakako i starletom i sponzorušom ali evo istina je pobedila i svi vide da sam normalna devojka. Sad sam i knjigu napisala eto  i sprska sam književnica. Ko zna možda bude i još knjiga – rekla je ona.

 

Na pitanje da odgovori na optužbe da nije ona zapravo napisala knjigu nego neko drugi umesto nje, Kija odgovara:

 

“Ma ne bih o tome. Da kvarim dan. Neka priča ko šta hoće. Pa za dobrim konjem se uvek diže prašina”.

 

IZVOR: Dnevnizurnal.com

Reportaža: Dejan Ristić, Miloš Perin

FOTO: Marina Lopičić

Advertisements

error: