KATASTROFA! STIGAO NEMAČKI “TENIS” – Krenuo u uništavanje srpske poljoprivrede

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ubijanje naše poljoprivrede, stočarstva i kompletne privrede, oslikava se baš ovde, u srcu Banata, u opštini Zrenjanin, gde se gradi prvi farma od strane nemačke kompanije „Tenis“, rekao je predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović, na konferenciji za novinare održanoj u Zrenjaninu.
– Politički i ekonomski program kojim ću se, kao predsednički kandidat, preporučiti građanima Srbije zasnovan je na ideji političkog suvereniteta i ekonomskog patriotizma. To je potpuno suprotno lošoj praksi koja se primenjuje skoro dve decenije, a pod aktuelnom vladom je još gora. Zbog medijske blokade građani ni ne znaju da najveći doprinos održavanju Srbije u životu daju proizvođači hrane i dijaspora, koji svake godine u ekonomski krvotok naše zemlje ubrizgaju 5, odnosno 2 milijarde evra. S druge strane najveći ino investitor je budžet Srbije koji izdašno pomaže strane ulagače i to – novcem pozajmljenim na međunarodnom tržištu kapitala pod veoma nepovoljnim uslovima. Sve to mora da se promeni, a predsednički izbori su možda poslednja prilika za promenu– rekao je Boško Obradović

Advertisements

– Tenis gradi svoju prvu farmu u opštini Zrenjanin u selu Banatski Despotovac i to na čak 50 hektara zemlje, koju je gradska vlast dodelila kompaniji „Tenis“ i to na sednici Gradskog veća, koja je bila zatvorena za javnost.Takođe, naši stručnjaci nisu upoznati da postoji farma u Evropi koja se nalazi na 50 hektara zemljišta. Ovaj potez uništiće razvoj domaće privrede i poljoprivrede, jer je ovo samo jedna u nizu farmi koje planiraju da se grade na našoj zemlji– istakao je predsednik Dveri. Predsednički kandidat Dveri je naglasio da je vreme da se zaustavi velika pljačka Srbije, da domaći interes mora dođe na prvo mesto i mora da pobedi moderna politika, koju zasigurno predstavlja njegov predsednički program.

 

OPOZICIONAR.COM

Advertisements

error: