KATASTROFA! Mali, Gojkovićeva i Dejan Stanković su novi ministri

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Siniša Mali preuzima finansije, Maja Gojković kulturu, dok je Dejan Stanković kandidat za novog ministra sporta, saznaje Srpski telegraf.

 

Ovo, međutim, neće biti i jedine tri promene u Vladi Srbije, pre svega s obzirom na poslednja dešavanja i svađu dve ministarke Zorane Mihajlović i Jadranke Joksimović sa premijerkom Anom Brnabić. Uskoro će vrh SNS na sastanku koji će sazvati predsednik Aleksandar Vučić doneti odluku ko bi mogao da zameni njih dve u Nemanjinoj 11.

 

DRŽAVA ILI BIZNIS

Na istoj sednici najuže rukovodstvo naprednjaka počistiće sa funkcija još neke direktore, predsednike opština… Kako nam je potvrđeno u vrhu stranke, među onima koji će na svojoj koži osetiti nultu toleranciju biće i poznati direktor jedne velike državne firme.

Advertisements

 

Uskoro odluka ko bi mogao da zameni Zoranu Mihajlović i Jadranku Joksimović

– Taj čovek je solidno radio, ali ima privatni biznis sa strane, koji mu odvlači mnogo pažnje, i procenjeno je da on treba da ostane bez državne fotelje – kategorični su naši sagovornici.

Po ovom pitanju jasan je i predsednik SNS – neće biti pošteđenih! Lokalni šerifi će, kaže Vučić, biti sklonjeni odmah, dok će ostali biti na skeneru još neko vreme.

 

IZVOR: Srpski Telegraf / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: