KATASTROFA! Mali, Gojkovićeva i Dejan Stanković su novi ministri

Podeli vest sa drugima!
  • 1.1K
    Shares

Advertisements

Siniša Mali preuzima finansije, Maja Gojković kulturu, dok je Dejan Stanković kandidat za novog ministra sporta, saznaje Srpski telegraf.

 

Ovo, međutim, neće biti i jedine tri promene u Vladi Srbije, pre svega s obzirom na poslednja dešavanja i svađu dve ministarke Zorane Mihajlović i Jadranke Joksimović sa premijerkom Anom Brnabić. Uskoro će vrh SNS na sastanku koji će sazvati predsednik Aleksandar Vučić doneti odluku ko bi mogao da zameni njih dve u Nemanjinoj 11.

 

DRŽAVA ILI BIZNIS

Na istoj sednici najuže rukovodstvo naprednjaka počistiće sa funkcija još neke direktore, predsednike opština… Kako nam je potvrđeno u vrhu stranke, među onima koji će na svojoj koži osetiti nultu toleranciju biće i poznati direktor jedne velike državne firme.

Advertisements

 

Uskoro odluka ko bi mogao da zameni Zoranu Mihajlović i Jadranku Joksimović

– Taj čovek je solidno radio, ali ima privatni biznis sa strane, koji mu odvlači mnogo pažnje, i procenjeno je da on treba da ostane bez državne fotelje – kategorični su naši sagovornici.

Po ovom pitanju jasan je i predsednik SNS – neće biti pošteđenih! Lokalni šerifi će, kaže Vučić, biti sklonjeni odmah, dok će ostali biti na skeneru još neko vreme.

 

IZVOR: Srpski Telegraf / FOTO: Tanjug

Advertisements