KARIĆ: Mislim da je vreme da dođem na vlast!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Pokret snaga Srbije i nekadašnji biznismen u izgnanstvu Bogoljub Karić izjavio je nedavno da planira ozbiljnije da podrži svoj pokret u Srbiji jer ima velike političke ambicije.

 

Karić usporedivši sebe sa Trampom kaže da ima nameru i želju jednog dana da bude i predsednik Srbije, a kako kaže oseća da je vreme da dođe na vlast i da ima i tu vrstu odgovornosti prema narodu.

Iako je njegov pokret prventveno preko žene i brata u koaliciji sa Vučićem, nije poznato da li Karić ima ambicije da se preokrene protiv koalicionog partnera i krene samostalno, jer medijima ne odgvara na takve tvrdnje.

Advertisements

 

Ipak kako nam kažu ljudi iz njegovog okruženja Bogoljub nema više nameru da za stalno ima prebivalište u Srbiji već da će se seliti potrebi kuda i njegovi infrastrukturni projekti. Naime Karić u poslednjih 10 godina intezivno gradi nove metropole po svetu a pogotovo u zemljama u okruženju Rusije.

 

Nije poznato da li je zatražio zvaničan povratak novca iz privatizacije Mobtela, kompanije koju je na kraju preuzeo norveški gigant Telenor.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Arhiva

Advertisements

error: