KAO U HOTELU! Zoran Marjanović nalazi se u eltinom delu zatvora sa kafićem i kuglanom

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ubistvo pevačice Granda, Jelene Krsmanović već dvadeset meseci intrigira javnost. Telo nesrećne žene pronađeno je 3. aprila prošle godine na nasipu u Borči, prekriveno žabokrečinom.

 

Za ovo svirepo ubistvo zasad jedini osmunjičeni je suprug ubijene, Zoran Marjanović, koji je uhapšen 15. septembra. Marjanović se sumnjiči da je ubio svoju suprugu, a on sve vreme negira zločin.

 

Zoran je nakon hapšenja, iz pritvora prebačen u Centralni zatvor u Beogradu u Bačvanskoj ulici.

Kako Espreso.rs nezvanično saznaje od izvora iz CZ – a, nakon prebacivanja Marjanovića u Centralni zatvor, on je bio smešten u blok koji se među zatvorenicima naziva “Hajat”. Kako objašnjava naš sagovornik, tokom prebacivanja Marjanovića u CZ, jake policijske snage okružile su zatvor, a Marjanovića drugi zatvorenici nisu mogli da vide baš zbog toga što je bio u “Hajatu”.

Advertisements

 

Naime, blok u Centralnom zatvoru koji se naziva “Hajat”, pre nekoliko godina je renoviran, a u njemu se boravile “krupnije njuške”, poput Slobodana Miloševića, Milorada Ulemeka Legije, Joce Amsterdama i drugih. Na spisku se našao i Zoran Marjanović, koji je od kompozitora, do ucveljenog udovca, postao glavni osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Jelene Krsmanović.

 

Marjanović u “Hajatu” na raspolaganju ima wc šolju s toalet papirom (u drugim bokovima su čučavci), tuš kabinu, televizor… “Hajat” je uređeniji i najbezbedniji deo inače oronulog zdanja Centralnog zatvora. Prostorije za pritvorenike imaju dnevno svetlo i bolji nameštaj nego u starom delu zgrade, gde su sobe višekrevetne, veoma zagušljive i slabo osvetljene.

IZVOR: ESPRESO.RS – FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

Advertisements

error: