KAO NACIZAM! Kriminalci prete radnicima kioska da sakriju KURIR iza svih novina!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kurir se skriva na kioscima, prodavcima se preti otkazima ako ga izlože na vidljivo mesto, a zabeležili smo i slučajeve gde huligani SNS razbacuju naš list po ulicama i direktno zastrašuju kako prodavce tako i čitaoce

Širom Srbije nesmanjenom žestinom nastavljena je akcija aktivista Srpske napredne stranke u cilju opstruiranja prodaje Kurira. Već mesec dana sve se čini da naš list ne stigne do svojih čitalaca.

Kurir se skriva na kioscima, prodavcima se preti otkazima ako ga izlože na vidljivo mesto, a zabeležili smo i slučajeve gde huligani SNS razbacuju naš list po ulicama i direktno zastrašuju kako prodavce tako i čitaoce.

Advertisements

Čitalac R. P. (ime i prezime poznati redakciji) javio nam se da prijavi da u Čika Ljubinoj ulici u Beogradu na kiosku već u osam sati ujutru nema Kurira, odnosno da ga prodavačica krije i da sve obrazlaže naredbom svojih poslodavaca. – Nije mi rekla ko joj je naredio, ali mi je saopštila da se drži uputstva da Kurir treba na svaki način sakrivati, a favorizovati konkurentske listove.

Isti izveštaji naših čitalaca stižu iz svih delova Beograda, a situacija je posebno teška u unutrašnjosti. Na kiosku u glavnoj ulici u Lajkovcu trafikant juče nije ni raspakovao naš list, a u Kruševcu se naš list u zgradu opštine unosi sakriven ispod košulja i u kesama jer se pomno prati ko čita Kurir i ljudi se etiketiraju kao najopasniji protivnici vlasti.

Režim Aleksandra Vučića očigledno naš list vidi kao veliki problem po svoju autokratsku vladavinu i ne preza od mera potpuno neshvatljivih za 21. vek, slobodu govora i slobodno preduzetništvo.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: