KAKVA PREVARA! CNN televizija greškom autobuse sa SNS pristalicama proglasila za migrante!

Podeli vest sa drugima!
  • 7.8K
    Shares

Advertisements

Kako ekskluzivno DNEVNI ŽURNAL saznaje, američka mreža CNN napravila je veliki “slučajni” gaf, sa lažnim izveštajem iz Subotice.

 

Naime, CNN televizija uradila je prilog o migrantskoj krizi na Balkanu, a kao najnovije mesto udara i problema označena je Subotica, odakle migranti dalje idu za Mađarsku ili okolnim putevima kroz Hrvatsku.

U prilogu CNN televizije, međutim reporteri CNN-a snimili su navodne autobuse, tačnije čitavu kolonu autobusa, u kojima su prema njihovoj tvrdnji bili migranti.

Advertisements

Sve bi ovo bilo u redu, da međutim u ovim autobusima nisu bile pristalice SNS-a koje su se zatekle u za sada nepoznatom delu Srbije. Tačnije, fotografija još nije identifikovana ali su u fokusu autobusi Srpske napredne stranke koji su unajmljeni pod nejasnim okolnostima od strane kompanija LASTA ali i nekoliko manjih firmi, za koje se ranije spekulisalo da su u vlasništvu Andreja Vučića, brata premijera Srbije.

CNN televizija iskoristila je kolonu SNS autobusa, predstavljajući ih kao migrante. U MUP-u smo uspeli saznati takođe, da nema informacija o organizovanim prevozima migranata ka Subotici, jer Mađari imaju striktnu politiku propusta.

 

DAKLE, da li je ovo gruba greška CNN-a ili samo nesporazum!?

 

IZVOR: Dnevni Žurnal

Advertisements