KAKVA PREVARA! CNN televizija greškom autobuse sa SNS pristalicama proglasila za migrante!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako ekskluzivno DNEVNI ŽURNAL saznaje, američka mreža CNN napravila je veliki “slučajni” gaf, sa lažnim izveštajem iz Subotice.

 

Naime, CNN televizija uradila je prilog o migrantskoj krizi na Balkanu, a kao najnovije mesto udara i problema označena je Subotica, odakle migranti dalje idu za Mađarsku ili okolnim putevima kroz Hrvatsku.

U prilogu CNN televizije, međutim reporteri CNN-a snimili su navodne autobuse, tačnije čitavu kolonu autobusa, u kojima su prema njihovoj tvrdnji bili migranti.

Advertisements

Sve bi ovo bilo u redu, da međutim u ovim autobusima nisu bile pristalice SNS-a koje su se zatekle u za sada nepoznatom delu Srbije. Tačnije, fotografija još nije identifikovana ali su u fokusu autobusi Srpske napredne stranke koji su unajmljeni pod nejasnim okolnostima od strane kompanija LASTA ali i nekoliko manjih firmi, za koje se ranije spekulisalo da su u vlasništvu Andreja Vučića, brata premijera Srbije.

CNN televizija iskoristila je kolonu SNS autobusa, predstavljajući ih kao migrante. U MUP-u smo uspeli saznati takođe, da nema informacija o organizovanim prevozima migranata ka Subotici, jer Mađari imaju striktnu politiku propusta.

 

DAKLE, da li je ovo gruba greška CNN-a ili samo nesporazum!?

 

IZVOR: Dnevni Žurnal

Advertisements

error: