KAKVA JE OVO IZJAVA!? VUČIĆ: Snimiću video spot u kojem ću sam sebi da vičem da sam peder!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je nakon posete OŠ Petar Petrović Njegoš u Vrbasu da su Pred Srbijom nova turbulentna vremena i da mnogi jedva čekaju da Srbiju uruše i da je destabilizuju. Vučić je poručio i da kandidati DOS za predsednika Srbije nemaju drugi program osim mržnje prema njemu…

 

– A mi im poručujemo da ćemo Srbiju da čuvamo i sačuvamo – rekao je premijer Vučić.
Premijer je danas u Vrbasu povodom radova na rekonstrukciji škole “Petar Petrović Njegoš”, a u razgovoru sa građanima, koji su ga dočekali, rekao da niko ne sme i ne može ni da pomisli da će našu zemlju da destabilizuje ili uruši.

– Neka nova turbulentna vremena su pred nama, Bošnjaci traže reviziju presude MSP za genocid, Hašim Tači traži ulazak u UNESCO i Savet Evrope, a mnogi u Srbiji jedna čekaju bilo kakvu nestabilnost, ne bi li Srbija oslabila – rekao je Vučić.

Politika nije trgovina, ja nisam trgovac i neću da učestvujem u medijskom rijalitiju, rekao je premijerodgovarajući na pitanje novinara Kurira o sastanku koji bi navodno danas morao da ima sa Nikolićem, te da, kako se navodi u medijima, odgovori na Nikolićeve zahteve kako bi odustao od kandidature za predsedničke izbore.

– Ja nisam trgovac da nešto prodajem ili kupujem. Ne želim da učestvujem u rijalitiju, koji vi pravite i namećete…Kad budem s nekim želeo da se vidim to ću učiniti, a da o tome ne obaveštavam vas, ne pada mi na pamet – rekao je Vučić.

Advertisements

Političkim oponentima je kako je primetio, kompletan program u tome “Mrzimo Vučića”, a on, dodao je, neće da im se dodvorava.

Vučić je rekao da je predizborni spot “avion”, koji je imao veliki broj pregleda, snimio 25 dana pre nego što ga je Glavni odbor prihvatio kao kandidata i objasnio da spot ima dve verzije, jednu u kojoj podržava Tomislava Nikolića kao kandidata za predsednika i drugi koji je emitovan.

– U tom spotu je jasna poruka da bi kohabitacija bila pogubna za naše društvo. A to je bio cilj nekih moćnika sa strane, da podele Srbiju, da bi kroz taj sukob mogli da oslabe Srbiju i da je destabilizuju. Ja u tome neću da učestvujem jer mislim da je rušenje stabilnosti zločin – poručio je Vučić.

Premijer je dodao da ni malo nije fasciniran mržnjom prema njemu koju gaje kandidati DOS za predsednika Srbije. On je naglasio da u njihovim dosadašnjim istupima nije čuo nikakav program, nijednu ideju šta bi trebalo da urade za Srbiju, već samo golu mržnju prema njemu.

– Evo otkriću vam! Pripremam spot u kome će sto puta biti ponovljeno ono “Vučiću, pederu”, i taj ćemo spot najviše emitovati! Da uživaju, da mogu da viču ceo dan… da bi videli kakve su im intelektualne mogućnosti i programski kapaciteti, ali i da malo pomognem ovima što ništa drugo ne znaju osim da mrze – poručio je Vučić.

 

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: