KAKAV KRETEN! Čovek koji je danas ubio ženu, nožem odsekao prst radnici u Centru

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Jezivi detalji zločina u Rakovici, kada je Marko Nikolić (43) ubio sinu i ženu, naknadno su otkriveni i svedoče o monstruoznosti ubice.

Marko je posle viđanja sa detetom, koje je bilo zakazano u kontrolisanim uslovima u Centru, u rukama doneo sina, koji je, po svemu sudeći, već bio mrtav. Dečak je, inače, svake srede provodio sa ocem po sat vremena.

– Kada je videla da se nešto čudno dešava sa detetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do deteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta – otkrio je izvor upućen u detalje svirepog zločina.
Uprkos intervenciji lekara i pokušajima reanimacije, dete nije preživelo.

Advertisements

Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim, on je i njih napao nožem i teško povredio.

Ubicu su uspeli da savladaju pripadnici Komunalne policije, koji su u to vreme bili u rutinskom obilasku okoline i on je kolima Hitne pomoći, uz pratnju policije, odvezen sa lica mesta.

Ubica je napao i tri radnika Centra za socijalni rad, na parkingu i izbo ih nožem. Radnica Centra socijalni rad koju je povredio Marko N. ostala je bez prsta na ruci.

Povređeni radnici Centra za socijalni rad prevezeni su na VMA, gde im je ukazana lekarska pomoć i oni su van životne opasnosti.

KURIR

Advertisements

error: