KAKAV JE OVO ČOVEK!? Šešelj izvređao MRTVOG OCA Sande Rašković Ivić

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider SRS i najmlađi doktor nauka u bivšoj Jugoslaviji Vojislav Šešelj u našoj zemlji kod dela naroda izaziva, bez polemike, izvesnu dozu divljenja. Za druge, koji nisu blagonakloni prema njegovoj retorici i politici, epiteti za njega nisu baš bezazleni.

 

Ipak, ogroman deo javnosti osuđuje njegova pojavljivanja u rijaliti programima. Tako je on posle povratka iz Haga bio gost rijalitija “Farma”, a nedavno i novog projekta iste televizije.

Kako prenosi prestonička štampa, Šešelj je u rijalitiju “Zadruga” dodatno šokirao javnost kada je pričao sa “drvetom”.

– Dobro veče, balvane. Kad bih bio mudar, onda bismo mi bili dva balvana mudrosti ovde. Kad završite sa „Zadrugom“, da uselim sedište SRS. Neće Željko da plati milion i po u gotovom, pa onda možemo takvu pogodbu da napravimo, baš bi ovde odgovaralo sedište – rekao je Šešelj drvetu mudrosti.

Advertisements

Narodna poslanica Sanda Rašković Ivić zgranuta je Šešeljevim ulaskom u rijaliti. Ona je u izjavi za Kurir kazala da je on “najobičniji klovn”.

– Ispada da je lakše izboriti se s rakom nego s ludom glavom. Jedan čovek koji na svojim leđima ima sve ono što ima, tolike robije, bolesti, sada da ulazi u rijaliti, stvarno sam time zgranuta. On je time i svoj SRS potpuno obesmislio i obezvredio jer nijedna stranka ne može biti ozbiljna ako za šefa ima jednog najobičnijeg klovna – kazala je Rašković Ivić.

Ni lider radikala nije ostao dužan, pa je narodnoj poslanici odgovorio u svom maniru, vređajući joj i mrtvog oca.

– Sandin otac Jovan Rašković bio je prvi srpski političar u rijaliti šou, i to u Tuđmanovom kabinetu. Šta je sve srao, a nije znao da se snima – napisao je Šešelj na svom Tviter nalogu.

IZVOR: Espreso.rs / Pavličić, FONET

Advertisements

error: