JOVANOVIĆ: Ovi što protestuju protiv Vučića su miševi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da opozicija ne treba da ga zove na proteste jer mu tamo nije mesto.

 

– Mene niko ne treba da zove, posebno ne oni koji su uvek bili miševi iza mojih leđa. Zato i nisu svesni da smo LDP i ja na mestu otpora svakom ludilu oduvek. Da na proteste ne idemo samo onda kada boli nas, nego onda kada je naša dužnost da pomognemo drugima. Prvi sam reagovao kada je razbijena glava Borku Stefanoviću, kao što sam i pre toga isto učinio svaki put, bez obzira na to čija je glava – rekao je Jovanović u intevrjuu za “Blic”.

 

Na pitanje šta misli o skupovima na kojima govore ljudi iz sveta kulture i sporta, poput Mirjane Karanović i Duška Vujoševića, Jovanović je rekao “previše mala leđa da bi se sakrila tako velika nesposobnost”.

Advertisements

 

– Cenim te ljude, ali mi nikad nije bila bliska ta vrsta politike. Šta to zna da kaže Mirjana Karanović što ne zna da kaže Ðilas? Ili poštenije, šta to sme Duško Vujošević i zašto to što može on ne mogu svi oni? – upitao je Jovanović.

Lider LDP smatra da političari treba da kažu šta žele, pa da za to traže podršku.

 

Istovremeno je upitao “koja je to zajednička velika istina Dveri, demokrata, Vukadinovića, Vuka, Ðilasa ili Stamatovića?”.

 

REPUBLIKA.RS / FOTO: Beta

 

Advertisements

error: