JOVANOVIĆ O OTVORENIM PISMIMA: REM da oduzme nacionalnu frekvenciju TV Pink!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Blizak saradnik Vuka Jeremića i programski direktor CIRSD Nikola Jovanović podsetio je da su ucivilizovanom svetu vlasništvo i uredništvo u jednom mediju su razdvojeni.

“Na žalost, u današnjoj Srbiji vidimo da vlasnici koriste medije, koji su inače javna glasila i javno dobro – bar oni sa nacionalnom frekvencijom – kao oružje protiv ličnih neprijatelja i neistomišljenika. Zahvaljujući takvoj praksi svi standardi javnog izveštavanja i javnog morala stradaju i čini se nesaglediva šteta našem društvu.
Javna pisma gospodina Mitrovića su najprimitivniji i najružniji primer za to. Stil i rečnik koji koristi u javnim obraćanjima nije prikladan ni za uličnu čarku, tako da je najmanji problem gramatička nepismenost. Zalažem se da reaguje REM i da se Pinku oduzme nacionalna frekvencija. Treba pokrenuti i javnu debatu o neophodnosti lustracije, jednom kad se ponovo uspostavi pravna država”, izjavio je Jovanović.

Advertisements

Podsetimo, vlasnik Pinka Željko Mitrović brutalno zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju na televiziji Pink gde se građani svakodnevno maltretiraju vestima i saopštenjima u kojima se bestidno napadaju neistomišljenici aktuelne vlasti.

KURIR

Advertisements

error: