Jovanov (SNS): I Vučić je zaslužan za medalju odbojkašica!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Vučić je pre svega pokazao ljubav prema državi, ljubav prema ovom narodu, i ovo što je uradio će ostati zapisano. On je sebi obezbedio mesto u istoriji. Ovaj period će se proučavati kao jedno zlatno doba Srbije, rekao je Milenko Jovanov, potpredsednik Srpske napredne stranke, za televiziju Pink.

 

Jovanov je povodom jubileja stranke, koja danas proslavlja deset godina od osnivanja, poručio građanima Srbije, da će oni i u narednih deset, pa i više od toga, imati čvrst oslonac u Srpskoj naprednoj stranci.

– Imaće saradnika i saveznika u borbi za bolju Srbiju, koja menja Srbiju iz dana u dan i čini je boljim mestom za život. Vučić je od gubitničke napravio pobedničku ekipu. Bili smo na pola koraka od bankrota, a Aleksandar Vučić je uspeo da zemlju dovede sa doduše teškim odlukama da reformiše društvo – rekao je Jovanov.

 

On je napravio paralelu i uporedi uspeh srpskih odbojkašica sa uspehom srpske napredne stranke.

Advertisements

– Pobeda odbojkašica je značajna i za podizanje nacionalnog dostojanstva, da promenimo malo razmišljanja naroda koje potiče iz nekog prethodnog perioda. Treba da naviknemo da pobeđujemo, kako u sportu, tako i u ekonomiji, i u svim oblastima. Ovo zlato se apsolutno uklapa u ono što SNS želi da napravi od Srbije. Da Srbija bude pobednička nacija. Hajde da proslavljamo te pobede i da pokažemo da zaista vredimo – rekao je Jovanov.

 

Kako kaže, imali su teške odluke, koje je bilo kako kaže, teško i doneti , a kamoli sprovesti.

– Podigao je srpsku ekonomiju i doneo značajne rezultate. Građani su mogli da vide da smo svi zajedno sa štednjom uspeli da okrenemo stvari. Posebno penzioneri, koji su ponovo za Srbiju izneli važan teret. Danas zato imamo suficit u budžetu i ne živimo više na kredit – rekao je Jovanov.

On je rekao da danas može da se ulaže u infrastrukturu i u povećanje životnog standarda i to su pravi rezultati.

 

PINK.RS / PROMO

Advertisements

error: