JOŠ SE I ŽALI! Rističević: Malo mi je “plata” od 1.348.023 dinara šta hoćete!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

On je uredno podneo dokumentaciju i ispoštovao rokove, a stavka koja je sporna je što je konkurs trajao samo četiri dana…

 

Nakon što je Ministarstvo poljoprivrede Srbije objavilo prvi konkurs za sredstva iz pretpristupnih fondova EU za razvoj sela (IPARD), namenjen za kupovinu traktora i druge mehanizacije, poznata su i imena onih koji su ih dobili.

Jedan od njih je i poslanik NSS-a, Marijan Rističević. On je uredno podneo dokumentaciju i ispoštovao rokove, a stavka koja je sporna je što je konkurs trajao samo četiri dana.

 

Pozvali smo gospodina Rističevića za komentar, i on nije negirao, ali nas je ispravio.

Na pitanje da li smatra da je čudno da je konkurs na kome on dobija više od milion dinara trajao samo četiri dana, Marijan nam je odgovorio:

Advertisements

 

– Nije četiri nego pet dana, prvo lepo izračunaj pa se javi. Što ti nisi konkurisala za poljoprivredna sredstva, pa da te vidim – rekao je Marijan Rističević neprijatnim tonom.

 

Nakon ispravke, on je rekao kako ne vidi šta je čudno u celoj priči.

 

– Odmah nakon Republičkog konkursa, usledio je pokrajnski, a koliko znam dva konkursa ne bi smela da se preklapaju, rekao je Rističević i dodao:

– Šta je čudno tu, pitam ja vas, pa ja sam dobio najmanje sredstava od svih na listi. Ne može samo DS da bude tu. Ja imam svoje gazdinstvo, i do sredstava sam došao putem konkursa, tvrdi Rističević.

 

IZVOR: N1 SRBIJA

Advertisements

error: