JEREMIĆ UŽIVO: Čedo cela Srbija zna za tebe i Zemunski klan!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Teške reči pale su u TV duelu lidera LDP-a Čedomira Jovanovića i Narodne stranke Vuka Jeremića. Ko je prava a ko lažna opozicija, ko se pojavljuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a ko ne, kao i odnos prema Kosovu, te ko je izdajnik a ko patriota samo su neka od tema oko kojih su pljuštale međusobne uvrede.

 

– Ja da uređujem RTS, ja bih vas svaki dan dovodio tamo. Još 220 godina da ne idete na RTS ne bih mogao da vas stignem, jer ja tamo svaki dan dolazim – porućio je Jovanović jednom od lidera SzS.

– Uostalom, glavni urednik RTS je vaš dugogodišnji kolega i prijatelj sa kojim ste stalno sarađivali dok ste bili ministar i dok ste sa DS bili na vlasti. Najmanji problem je to što ste odlučili da me etiketirate kao lažnu opoziciju, to govori o stepenu bezobrazluka i laži koji prati i vas i Dragana Đilasa i vašu Demokratsku stranku koja je blizu onome što treba da bude otprilike koliko sam ja blizu onom vašem Brus Liju iz Hong Kongu koji vas je častio sa par miliona dolara pa završio u Njujorku u zatvoru – uzvratio je Jovanović.

Advertisements

 

Odgovarajući na pitanje zašto ne podržava bojkot parlamenta, Jovanović je rekao da je to prvo zato što “parlament bojkotuju oni koji u parlamentu uopšte nisu”.

– A to su Jeremić i Đilas. Kako on može da bojkotuje parlament kad u parlamentnu uopšte nije? Bojkotuju poslanici koje je kupio kao što je kupio i stranku. Izašao je na pijacu i kupio stranku. Ja neću da vodim politiku na ulici. Ne učestvujem na protestima jer se ne slažem sa onim što tamo vidim, ali ću uvek braniti njihovo pravo da protestuju – kazao je Jovanović.

 

Jeremić u jednom trenutku nije mogao da izdrži više kritike Jovanovića pa ga je nazvao mafijašem i podsetio ga na njegove posete Šilerovoj ulici u Zemunu gde je klan Dušana Spasojevića oeprisao.

 

INFORMER.RS
PRINTEL

 

Advertisements

error: