JEREMIĆ I PETROVIĆ PLJAČKAJU ŠABAC! Grad Šabac plaća Jeremićevu medijsku kampanju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vuk Jeremić simbolično je započeo predsedničku kampanju u Šapcu gde su na vlasti stranka Dušana Petrovića i Demokratska stranka. Jeremić je Šabac okarakterisao kao “slobodan grad”.

Posle tajnog sastanka sa Jeremićem i Petrovićem, Velimir Ilić, gostujući na TV “”Šabac napao je Aleksandra Vučića jer mu nije dao obećanu funkciju.

Da li su ovo sve slučajnosti? Ne.

Grad Šabac objavio je 16. januara, na dan kada je Jeremić održao prvi predizbornu govor u Šapcu, rešenje kojim su određenim medijima dodeljena milionska novčana sredstva iz budžeta za navodne projekte.

RTV Šabac – 7,8 miliona dinara
Media centar (NUNS) – 600.000 dinara
Danas (Dan Graf) – 5,6 miliona dinara
Kurir (Adria Media) – 5.350.000 dinara
Blic (Ringier Axel Springer) – 2 miliona dinara
Magazin Vreme – 700.000 dinara

Advertisements

 

Izgleda da će centar Jeremićeve medijske kampanje bili u RTV “Šabac”, “Danasu” i “Kuriru” jer je za njih izdvojeno najviše para poreskih obveznika Šapca.

Podsetimo da je Jeremić preko lista “Danas” objavio prvi predizborni autorski tekst u kom je isključivo napadao Aleksandra Vučića.

Mediji su dobili pare za raznorazne projekte koji mahom nemaju veze sa Šapcem. Inače, ovo je ustanovljen način potplaćivanja i potkupljivanja medija državnim parama u korist pojedinaca i političkih stranaka. Tu praksu je ustanovila i razvila Demokratska stranka.

Projekti su farsa.

Ovo je suptilna pljačka građana Šapca u korist Jeremićeve kandidature!

 

TELEPROMPTER

Advertisements

error: