JEREMIĆ: Funkcionerka MUP-a Dijana Hrkalović kontroliše mafiju

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić optužio je državnu sekretarku MUP-a Srbije Dijanu Hrkalović da je „direktno, iz lokalne policijske stanice, komandovala specijalnom operacijom uterivanja straha u Lučanima i naređivala hapšenje opozicionih aktivista“.

 

Komentarišući incidente tokom jučerašnjih lokalnih izbora u opštini Lučani, Jeremić je kazao da je potpredsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Lazar Đurović uhapšen „pod lažnom optužbom da je odgurnuo novinara, koji usput to i nije, jer je u pitanju direktor Turističke organizacije Pančeva Nikola Stojiljković„.

„Ova vlast je preterala sa agresivnim ponašanjem prema svim ljudima u Srbiji“, rekao je Jeremić za televiziju Naša i optužio Dijanu Hrkalović da je „glavni eksponent organizovanog kriminala u vrhu srpske policije“.

Advertisements

 

Govoreći o poslednjim protestima u Beogradu, lider Narodne stranke je ocenio da građani protestuju protiv „nenormalnog i naopakog sistema“ i pozvao ih na novo okupljanje u subotu, 22. decembra.

„Živimo u državi koja nema normalne medije, nema normalno pravosuđe, kao ni parlament i jedino mesto gde može da se čuje naš glas je ulica. Protestujemo jer želimo da živimo u normalnoj i uređenoj državi“, rekao je Jeremić i dodao da se „ovakva vrsta bahatosti i kriminala, zatvorenost medija, obračunavanje sa političkim protivnicima i običnim građanima nije događalo čak ni devedesetih“.

 

IZVOR: (Agencija Beta) / FOTO: N. Semberlija

 

Advertisements

error: