JELENA DOKIĆ ZA BBC: Otac me naterao da igram za Srbiju nisam htela!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jelena Dokić otkrila je u razgovoru za BBC da nije želela da nosi dres Jugoslavije, već je na to naterao otac Damir koji je godinama zlostavljao.

 

Dokićeva, koja je u poslednjih nekoliko nedelja u žiži javnosti zbog svoje knjige “Nesalomiva”, tokom perioda najveće torture zamenila je australijsku zastavu jugoslovenskom i za naš Fed kup odigrala dva meča.

Advertisements

 

“To uopšte nije bila moja odluka. Volim Australiju i veoma sam zahvalna zemlji koja mi je dala sve što mi je potrebno kada sam sa 11 godina došla kao izbeglica. Volela sam da igram za Australiju i osećala sam se potpuno kao Australijanka – on mi je to oduzeo. Imala sam samo 17 godina. Naterana sam da to učinim i objavim javno, čemu sam se potpuno protivila”, rekla je Jelena Dokić.

 

Devojka rođena u Osijeku otkrila je da je jedne noći, nekoliko meseci pošto je svu zaradu prepisala ocu, napustila dom sa samo jednim koferom i torbom sa reketima. Bilo joj je zabranjeno da razgovara sa mlađim bratom nekoliko godina, zbog čega je 2008. razmišljala da naudi sebi.

iZVOR: b92

Advertisements

error: