JAČA I OD NUŠIĆA! Starleta Soraja počela da piše knjigu o rijaliti programu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sara Vučelić će pisati o skandalima iz svog života u koje su bili upleteni brojni biznismeni, političari, sportisti, pevači i glumci…

 

Pola estrade je u velikoj panici jer popularna starleta Soraja Vučelić piše knjigu. Ona je odlučila da zaintrigira javnost detaljima iz svog života o kojima se ništa ne zna, a kroz te anegdote će pomenuti i brojne javne ličnosti.

Poznato je da se bivša voditeljka druži sa najmoćnijim i najpopularnijim ljudima u zemlji: političarima, biznismenima, sportistima, pevačima i glumcima. Sa svima njima je prošla kroz razne intrigantne situacije o kojima će pisati u svojoj knjizi.

 

– Toliko toga se i pisalo i pričalo o meni da mislim da je greota da ne objavim knjigu. Nekada nisam bila u situaciji da odgovorim na neke prozivke ili razne tračeve, tako da će sada istina o svemu biti obelodanjena – kaže Soraja. Ona će, kako Informer saznaje, između ostalog otkriti sve detalje o paljenju i uništavanju njenih skupocenih automobila, povezivanju sa madam Željkom Rolović, ali i drugim kontroverznim ljudima iz politike, kriminala, biznisa i estrade.

Advertisements

oraja je svesna da će knjiga izazvati pravu pometnju, ali je ne zanima što junaci njenih priča žele da se neke tajne nikada ne otkriju.

– Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno da spavaju dok knjiga ne ugleda svetlost dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Biće onih kojima neće biti dobro kad krenem sa promocijom romana. Svakom po zasluzi! Postoje likovi koji su se ogrešili o mene, pa će neke stvari biti razjašnjene, a biće i onih, koji će se, eto, čisto provući, da čitaoci nagađaju ili eventualno naslute o kojoj se osobi radi. Za one koji su preko moje grbače hteli marketing imam posebna poglavlja – misteriozna je Vučelićeva.

 

INFORMER.RS

Advertisements

error: