IZNENAĐENJE! Saša Janković predložiće Vladu Georgieva za gradonačelnika Beograda

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković odlučio da mu Vlado Georgiev bude glavni adut na gradskim izborima… Istraživanja pokazala da problematični pevač ima veće šanse od njega!

Propali dosovski političar i kandidat za predsednika Saša Janković planira da na predstojećim izborima za gradonačelnika Beograda kandiduje pevača Vladu Georgieva, saznaje Informer!

Janković je, tvrde naši odlično obavešteni izvori, nedavno sa saradnicima naručio istraživanje javnog mnjenja koje je, navodno, pokazalo da Georgiev ima dobre šanse na izborima. Štaviše, kažu upućeni, Janković je bio šokiran kada su brojke pokazale da je pevač popularniji i od njega!
Zbog toga bivši ombudsman, a sada šef pokreta “Slobodni građani Srbije”, veruje da bi Georgiev predstavljao političko i izborno iznenađenje koje bi mu stranku diglo na noge.

Advertisements

– Janković je ubeđen da bi sa Georgievim imao uspeha na izborima, iako je ovaj sklon incidentima i skandalima. Istraživanja koja je radio, navodno, pokazuju da se pevač dobro kotira, čak bolje i od samog Jankovića. Na prvu loptu, Janković je bio šokiran rezultatima ankete, ali nam je onda rekao da je Georgiev naša šansa. Iako neki ljudi u stranci nimalo nisu srećni zbog ove ideje, niko se nije bunio… Koliko znamo, njih dvojica se još nisu ništa dogovorili… – prenosi Informerov izvor, visoki funkcioner u Jankovićevom pokretu koji je insistirao na anonimnosti.

INFORMER.RS

Advertisements

error: