IZDRŽI CARE! Pisac Siniša Kovačević prevezen hitno u bolnicu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dramaturg i scenarista Siniša Kovačević operisan je pre nekoliko dana. Po prvim saznanjima radi se o operaciji glave, a po želji porodice, lekari nisu izneli detalje o čemu se radi i zašto je došlo do ove operacije.

 

Najveća podrška Siniši Kovačeviću u ovim danima su ćerka Kalina Kovačević i supruga Ljiljana Blagojević, koje se nadaju da će sve proteći u najboljem redu i koje nikoga nisu obavestile o ovoj operaciji. Doktori za sada ne mogu sa sigurnošću da tvrde da li će se Kovačević potpuno oporaviti.

Advertisements

 

O Siniši trenutno brine najstručniji tim lekara, a oni su njegovo zdravstveno stanje pratili i pre same operacije. Ljiljana Blagojević nije želela puno da priča na ovu temu kada su je novinari pozvali, govoreći kako se trenutno nalazi u bolnici, dok Kalina Kovačević ne odgovara na pozive i poruke.

 

Prema informacijama, Siniša Kovaćević bi trebalo brzo da se oporavi bez obzira na to što je njegov organizam nakon svega oslabljen. Vrsta operacije koju je imao Siniša Kovačević uvek su zahtevne, a oporavak pacijenta zavisi od jačine organizma.

 

AUTOR TEKSTA: Pink.rs / FOTO: Blic

Advertisements

error: