IZDAJA! Palmina ekipa prešla masovno kod Vučića u SNS

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Potpredsednik Jedinstvene Srbije Vojislav Vujić rekao je na konferenciji za novinare u Nišu da je iz JS otišlo “svega petoro ljudi”.

 

Rukovodstvo Jedinstvene Srbije demantovalo je izjavu sada već bivšeg predsednika Okružnog odbora JS Nikole Ilića da ta stranka više ne postoji na području Niša zbog prelaska njenih članova, funkcionera i odbornika u Srpsku naprednu stranku.

Potpredsednik Jedinstvene Srbije Vojislav Vujić rekao je na konferenciji za novinare u Nišu da je iz JS otišlo “svega petoro ljudi”.

 

– Oni su u “miraz” hteli da ponesu 3.500 članova Jedinstvene Srbije u Nišu, ali ni delić te cifre nisu zakačili. Hteli su da se udaju sa lažnim mirazom i verovatno će morati da objasne mladoženjama šta se desilo – rekao je Vulić.

Advertisements

Vujić je za članove Jedinstvene Srbije koji su prešli naprednjacima rekao da su “šačica domaćih izdajnika” i kao dokaz da ta stranka funkcioniše u Nišu u punom sastavu predstavio sve aktuelne predsednike opštinskih odbora JS.

 

On je kazao da u poslednje vreme druge političke stranke smišljeno pokušavaju da kupe funkcionere i članove Jedinstvene Srbije sa namerom da spreče rast popularnosti te stranke i njenog predsednika Dragana Markovića Palme.

 

– U ogromnoj većini slučajeva ti pokušaji kupovine su uzaludni zbog vere u rad i dela našeg predsednika Dragana Markovića Palme. U nekoliko slučajeva gde su naši članovi poklekli pod snagom novaca, kao juče u Nišu, možemo videti da su ti ljudi iskorišćeni za jednokratnu upotrebu – rekao je Vujić.

 

KURIR / TANJUG

Advertisements

error: