Iza nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu stoji naprednjak Zelja

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Izveštaj načelnice građevinske inspekcije koja je radila na slučaju nelegalne gradnje na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, a u koje je Insajder imao uvid, pokazuje da su predstavnici Ministarstva građevinarstava, održali sastanak između ostalog i sa Zoranom Milojevićem Zeljom, funkcionerom SNS iz Leposavića koji je javno dovođen u vezu s izgradnjom bespravnog objekta.

 

Milojević u izjavi za Insajder tvrdi da nema nikakve veze s objektom, kao i da nije bio ni na kakvom sastanku u vezi sa tim. Inspektorka, međutim, u izveštaju navodi da je s njim razgovarano između ostalog i o objektu na Pančićevom vrhu, iza kojeg prema zvaničnim papirima stoji izvesna Snežana Mitković iz Smedereva.

Inspektorka na samom početku izveštaja navodi da je u avgustu 2017. godine između ostalog dobila informaciju da na Pančićevom vrhu počinje izgradnja hotela iza kojeg stoji Zoran Milojević Zelja. O svemu obaveštava pomoćnicu ministra građevinarstva, koja je, kako se navodi, rekla da će „ da izvrši proveru svih tih glasina“.

Advertisements

 

Tim povodom je u kabinetu pomoćnice ministarke građevinarstva tokom septembra 2017. godine održano nekoliko sastanaka zbog izgradnje nekoliko objekta na Kopaoniku i Goliji. Kako se navodi u izveštaju, sastanak sa Zoranom Milojevićem Zeljom održan je 29. septembra i sa njim su tada razgovarali i o objektu na Pančićevom vrhu.

Inspektorka dalje piše da je zbog gradnje na Pančićevom vrhu počeo pritisak novinara, te da je inspekcijski nadzor izvršen 20. novembra 2017. Ona navodi i da je pokušala da nađe dozvolu za taj objekat kako bi proverila status tog predmeta, nakon čega joj je iz Opštine Brus dostavljena Odluka o postavljanju montažnih objekata kao i plan i program njihovog postavljanja.

 

IZVOR: Insajder.net / Gerila.rs

Advertisements

error: