IVANOVIĆ: Barbara nije novinarka, ona je bruka za profesiju

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

“Ja se ne kajem zbog toga što sam napisao o novinarki Barbari, stojim iza toga da ona nema pojma i da ne treba time da se bavi. Osuđujem sve uvrede koje su joj upućene i mislim da niko nikada ne bi trebalo da piše takve stvari i kači slike iz privatnog života”, poručuje novinar Ivan Ivanović.

 

Podsećamo, Ivanović je, reagujući na tviteru na prilog TV Studio B o protestima opozicije napisao: “Ja se ograđujem od ovakvih. Ovo nisu moje kolege. Pozivam sve časne novinare da urade isto. Javno. Ovo smo gledali devedesetih i nije dobro ispalo. Ponovimo zajedno, ovo nisu novinari”.

Usledila je izjava predsednika Aleksandra Vučića, koga je novinarka pitala da prokomentariše objave “da su voditelj Ivan Ivanović, glumac Sergej Trifunović i predstavnici opozicije zapretili da će da pretuku novinarku Studija B”.

 

“Ko će da pretuče? Ivan Ivanović će da pretuče nekoga i Sergej Trifunović će da pretuče nekoga? Na društvenim mrežama će da pretuku mnogo koga, ajde, pustite to”, rekao je Vučić u obraćanju.

Advertisements

“Vučićevo burazersko obraćanje je sve češće, stalno slušamo kako mu je teško, mnogo radi. Nema potrebe da kuka, sam je aplicirao da bude predsednik”.

 

Kako je ispričao Ivanović, reagujući na konferenciju predsednika, to je jedna šizofrena situacija u kojoj se nalaze novinari koji nisu deo prorežimskih medija.

“Ključ problema je konferencija i neodgovorno ponašanje Vučića. Jedna novinarka je lagala predsednika da se desilo nešto što se nije desilo. To je treći put u mojoj karijeri, prvi put je bilo kada se dogodila tragedija s helikopterom, usred konferencije je neki iz Informera pitao predsednika šta misli o tome što je Ivanović za nas rekao da smo vaša pudlica. Inteligentan čovek ne bi komentarisao nešto što nije video ili čuo, ali ne i naš predsednik, on voli da kometariše. Moj problem dolazi iz toga što je ta novinarka TV Pančevo slagala i ponašanja predsednika kome nije palo na pamet da pita zašto bih ja rekao nešto tako za jednu takvu osobu. Ja i dalje tvrdim Barbara nije novinar i ko hoće da se bavi novinarstvom treba da se ogradi od takvih stvari”.

 

N1 SRBIJA

 

Advertisements

error: