IVAN GOLAC: Šta radi Krstajić, reprezentacija je očaj!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ako je ovo ekipa koja će igrati protiv Kostarike, u problemu smo. Nije ni za nulu! Ovo je bila prilika da se ekipa upozna i usaglasi o mnogim pitanjima, a umesto toga je igrao rezervni tim, ističe legendarni fudbalski stručnjak Ivan Golac.

 

Prva pripremna utakmica Srbije uoči Mundijala pokazala je da situacija nikako nije dobra. Čuveni fudbaler i trener Partizana Ivan Golac bez dlake na jeziku prokomentarisao je poraz “orlova” od Čilea. Negativnim utiscima, s razlogom, nikad kraja.

 

– Prvo neprijatno iznenađenje sam doživeo kada sam video sastave. Kao da se igrala neka nebitna prijateljska utakmica B timova, a ne jedna od dve generalne probe za Svetsko prvenstvo. Pretpostavljam da ovo nije ni blizu tima koji će igrati protiv Kostarike, a kamoli protiv Brazila. Ne očekujem ni 50 odsto ovih igrača na premijeri. Kada radite generalku, izvodite najbolji tim koji imate. To naš selektor očigledno ne zna – rekao je Golac za portal Maxbetsport.rs i u dahu nastavio:

Advertisements

 

– Izgleda da on dve nedelje pre početka turnira i ne zna startnih 11. Očekivao sam mnogo više ozbiljnosti, šta je Krstajić uigravao? Zadnju liniju, koja nikako nije funkcionisala? Sredinu, koja je u većini slučajeva stajala pogrešno na terenu? Bilo je loše, veoma sam zabrinut.

 

– Ako je ovo ekipa koja će igrati protiv Kostarike, u problemu smo. Za 90 minuta – sirotinjski! Nije ni za nulu! Nemamo pravih šuteva. Ovo je bila prilika da se ekipa upozna i usaglasi o mnogim pitanjima, a umesto toga je igrao rezervni tim. Na sredini terena smo brzo gubili lopte.

 

IZVOR: Kurir / FOTO: Printel

Advertisements

error: