ISTINA! – TENISKA LEGENDA DŽIM KURIJER: Za Novakov pad kriv je guru PEPE IMAZ!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Legendarni američki teniser Džim Kurijer posle poraza Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa od Dominika Tima bez dlake na jeziku je opleo po Špancu Pepeu Imazu koga smatra odgovornim za loše rezultate srpskog asa

Amerikanac je jedan od retkih iz vrha “belog sporta” koji je otvoreno, bez okolišanja, rekao da Imaz samo odmaže Đokoviću.

– Veliki je problem kada je jedan od ljudi u vašem timu u fazonu ljubavi i mira, a sa vama je već više od godinu dana! To nije osoba na koju ne možeš da se osloniš, ako si sateran u ćošak – nije potrebno objašnjavati na koga je mislio Džim Kurijer.
Kurijeru je bilo neverovatno Đokovićevo ponašanje na terenu protiv Tima koga je do meča u Parizu dobio svih pet puta.

Advertisements

– Novak nije želeo da se bori, delimično zog vetra. On mrzi da igra po vetru. Deluje kao da je prihvatio poraz mnogo pre nego što je sve bilo gotovo

Veruje da Andre Agasij zna kako može da pomogne našem asu.

– Agasi je neko ko ume da se izbori sa ovakvim stvarima, i verujem da će Novaku postaviti prava pitanja kako bi uvideo kako može da izbegne ovakve stvari u budućnosti. Ali i dalje ostaje još otovrenih pitanja oko Novaka. Od Vimbldona prošle godine pitanja je toliko mnogo, pre svega u vezi s tim šta se događa s njim – na i van terena – zaključio je Kurijer.

INFORMER

Advertisements

error: