ISTINA KOJA SE KRIJE OD VAS! – Misteriozna epidemija i virus deo GEOINŽINJERINGA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Klimatski inženjering je najveći napad protiv svakog oblika života koji je ikada pokrenut od strane ljudske rase.

Tekuće katastrofalne posledice globalnog atmosferskog prskanja i transmisije radio frekvencije povezane sa geoinženjering programom su toliko velike da je ukupno razaranje i smrt koju nanose nemoguće kvantifikovati.

Mnogi smrtonosni efekti operacija upravljanja solarnim zračenjem su potpuno prevideli, a epidemija nedostatka vitamina D je u toj kategoriji.

Nedostatak vitamina D je povezan sa veoma dugom i rastućom listom ljudskih degenerativnih oboljenja.

Degeneracije imunog sistema, poremećaji nervnog sistema, rak, artritis, dijabetes, multipla skleroza, gojaznost, kardiovaskularna oboljenja, otkazivanje bubrega, pa čak i poremećaji reproduktivnog sistema, a lista se nastavlja i dalje.

Paradoks je to da, iako naš organizam proizvodi vitamin D izlaganjem suncu, mi smo sada izmenili sunčevu svetlost zbog svetlosti rasutih čestica koje su zastitile našu atmosferu.

Advertisements

Ne postoje studije koje se bave ovim pitanjem, jer je ludilo klimatskog inženjeringa koji je trenutno u toku, zvanično opovrgnuto.

Dalje, pošto je Zemljina zaštitna atmosfera pokidana zbog više aspekata klimatskog inženjeringa (prskanje ozona uništavajući čestice i RF zagrevanje atmosfere), UV zračenje kom smo svi sada izloženi je na izuzetno opasnim nivoima što izloženost suncu čini pretnjom po zdravlje.

Pored toga, izuzetno visoki UV nivoi zapravo mogu dovesti do toga da organizam prekine proizvodnju vitamina D.

12-minutni video ima veoma važne i ciljane podatke koji se direktno odnose na pitanje nedostatka vitamina D i ulogu klimatskog inženjeringa u ovoj jednačini. Vredno je toga da izdvojite vreme i pogledate ga.

Šta možemo učiniti? Pridružite se borbi da razotkrijemo i zaustavimo klimatski inženjering, ovo je bitka koju moramo dobiti.

Webtribune.rs

Advertisements

error: